Uw eigen karakteristieke vakantiewoning in Oostenrijk

Dutch Roots Development biedt u uw eigen houten vakantiewoning aan op eigen grond van ca. 105m2. Eenvoudig geregeld en compleet opgeleverd, zelfs de inrichting van de woning is geheel verzorgd.

U kunt de woning zelf gebruiken, maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze onbezorgde verhuur garantie. Dat maakt het bezitten van deze prachtige woning niet alleen heel comfortabel maar ook nog eens financieel zeer interessant!

Dutch Roots Development begeleidt u tijdens het hele aankoopproces: de aankoop, de financiële afhandeling, de eigendomsrechten: alles wordt voor u uit handen genomen. Ook het uitzoeken van de meubels, samenstelling van de keuken en uw introductie in het in het gebied horen erbij. Zelfs de fiscale afhandeling van uw aankoop en bezit wordt voor u verzorgd.

Nassfeld

Nassfeld, één van de Oostenrijkse top 10 skigebieden, biedt actieve wintersporters meer dan 110 kilometers aan ski plezier en 100 meer zonuren dan elders in Oostenrijk. Maar ook de uitgebreide natuur en ontspanningsmogelijkheden buiten de piste zijn bijzonder te noemen. Binnen 1,5 uur vindt u drie vliegvelden voor wie snel op locatie wil zijn!

Presseggersee

De Pressegger See ligt op 10 minuten rijden vanaf onze locatie ‘PresseggerSee’ en 8 minuten rijden vanaf de locatie in Jenig. Maar ook heerlijk om naar toe te wandelen over de aangelegde wandelpaden. In de zomer is het een prachtige plek voor verschillende watersporten en verkoeling.